mandag 20 april, 2015

Las Vegas-gjester er mindre interessert i gambling

Las Vegas og gambling går tradisjonelt sett hånd i hånd, men besøkende som reiser til ørkenbyen er stadig mindre interessert i gambling.

I en undersøkelse utført av Las Vegas Convention and Visitors Authority kommer det frem at kun 12% av de som besøkte Las Vegas primært kom dit for å gamble, og dette er en nedgang på 3% fra 2013.

roulettehjul

Høyere enn i 2010

Selv om andelen mennesker som dro til Sin City for å gamble gikk ned i fjor, er tallene allikevel bedre enn i 2010 da kun 9% av de besøkende hadde casinohygge som sitt primære mål. Totalt sett var det hele 41,1 millioner beøkende i Las Vegas i fjor og rundt 71% av disse satte minst en innsats under besøket sitt. Dette er tall som er lik som 2013 men lavere enn i 2010 da hele 80% prøvde lykken.

Blant de som gamblet var budsjettet gjennomsnittlig på 530 dollar, eller litt i overkant av 4000 kroner med dagens kurs. Dette er også tall som er nokså like med 2013 men litt høyere enn i 2010. Gamblerne brukte i gjennomsnitt 2,6 timer pr. dag på å prøve lykken, og dette er litt ned fra 2013.

Gjennomsnittsalder på 45 år

Gjennomsnittsbesøkeren brukte 282 dollar på mat og drinker, mens shoppingbudsjettet lå på 150 dollar. 19% av de besøkende var førstegangsbesøkere og det var kun 4% av disse igjen som kom for å gamble. Gjennomsnittgjesten er 45 år gammel og dette er ned fra 49 år i 2010, og samtidig økte antallet besøk i aldersgruppen 21-29 år til rekordhøye 17%.

At gjennomsnittsalderen synker tror man er på grunn av at Las Vegas har fått et stadig bedre rykte som pool-partysted og klubbscene. Casinoer som ikke tilbyr slike fasiliteter vil derfor kunne slite litt ekstra ettersom gamblingen ikke bestandig er det som står i sentrum hos de som besøker byen. Unge mennesker har tydeligvis andre og bredere krav, og det er altså få av dem som kun reiser til Vegas for å spille.

Prøve Live Casino?

Nå er det jo slik at vi i Norge ikke har muligheten til å oppleve ekte casinoer, men vi har allikevel andre muligheter som kan kompensere delvis for dette. Live casino er et herlig produkt hvor du kan spille spennende bordspill og hvor en ekte dealer styrer hele showet. Du får direktebilder overført til din skjerm og følelsen av å være i et ekte casino er derfor i høyeste grad til stede.

Vi anbefaler at du prøver dette, og gjerne hos Betspin. Der har du sjansen til å spille både Live Roulette og Live Black Jack!

Norges beste nettcasino:
!

Norges Casino

100 Freespins gratis!

Få bonus!+ 100% bonus!


Norske casinoer:
1

instacasino

500% EKSKLUSIV BONUS!

Få bonus! + 20 RealSpins!

2

norskeautomater

100% opptil 2000kr

Få bonus! + 100 Freespins!

3

Spinstation

20 Freespins!

Klikk her!+ 200% bonus!

4

Leo Vegas

200 Freespins!

Hent nå!+ €4000 Bonus!

5

hellocasino

150 Gratisspinn!

Klikk her!+ 200% Bonus!

6

Casumo

200 Freespins!

Klikk her!+ €1200 bonus!

7

dunder

Opptil 6000kr

Klikk her!+ 200 Freespins!

8

Betsafe

Opp til 10.000 kr Bonus!

Klikk her!+ 50 Freespins!

9

vegascasino

Ingen omsetningskrav!

Klikk her!€1000 bonus!

10

Best Casino

100% opp til 5500 kr Bonus!

Klikk her!+ 120 Freespins!

11

Best Casino

200% opp til 3000 kr Bonus!

Klikk her!+ 110 Freespins!

12

Norgesspill

Bonus på hvert innskudd

Klikk her!+ Gratis lotto!

13

Casinoland

100 Gratisspinn!

Klikk her!+ 8000kr bonus

14

Rizk

Sett inn 100kr - spill med 500kr

Klikk her!+ 200kr gratis!

15

codeta

10% Top up på gevinster!

Klikk her!+ 100% bonus!

16

happyhugo

Bonus på hvert innskudd!

Klikk her!Omsetningsfritt!

17

premierlive

120 Gratisspinn!

Klikk her!+ 200% bonus!

18

amsterdams

50 Gratisspinn!

Klikk her!+ 200% bonus!

19

sveacasino

Vinn av svenskene!

Klikk her!8000 kr bonus!

20

spinit

200 Gratisspinn!

Klikk her!+ 100% Bonus!

21

chanz

25 Gratisspinn!

Klikk her!+ 200% bonus!

side line
Sist oppdatert

18 januar, 2017